Small shop is located in city centre shopping mall. The idea of interior design flows from the brand itself - Just Naturally Be Yourself (JNBY). The statement is reflected in natural materials and stripped laconic space. Solid wood is used for floors, to avoid shopping mall label. Instead of ceiling a construction concrete is unveiled. The rest of inside elements are made of uncovered metal.The shop is divided into two opposing spaces. The first one is for exhibition and the other one is used for more personal changes. While moving from first to second spaces an emotional aspect is ignited. The perceiver is transferred to a whole new void with unexpected parameters. Here she or he can parallel transform themselves by trying out new clothes.

Status: completed

Location: Vilnius, Lithuania

Area: 70 sq.m

Year: 2016

Photographs: Norbert Tukaj